Флорида Пентърс – Бъфало Сейбърс 01 Декември bet365

Двубоят между Флорида Пентърс – Бъфало Сейбърс ще се проведе на 01 декември (събота) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. „Пантерите“ взеха максимума в последните пет двубоя със „сабите“ и сега ще търсят нов успех.

Залози за победа на Пентърс се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете за успех на Сейбърс са оценени на 2.25. Хендикап коефициентът (+1.5) за състава на гостите е 1.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Флорида е на дъното в Атлантическата дивизия с 9-14 победи, в това число 4-6 успеха у дома. Момчетата на Боб Боунър инкасираха четвърта загуба за последните си пет срещи след 2-3 шайби срещу Анахайм Майти Дъкс в сряда.

Джонатан Убердю вече е топ реализатор на тима с 24 точки, след като записа гол и шест асистенции в последните три мача. Денис Малгин пропусна последните две срещи заради травма и е под въпросителна за предстоящия двубой.

Бъфало заема трето място в Атлантическата дивизия със 17-9 победи, включително 8-6 успеха като гост. Тимът на Фил Хаусли сложи край на серията си от 10 поредни победи с поражение от Тампа Бей Лайтнинг с 4-5 в четвъртък.

Капитанът Джак Айхел се отчете с две асистенции срещу Лайтнинг и вече има 30 точки в актива си от началото на сезона. Джеф Скинър отправи само един изстрел в четвъртък и не успя да се разпише за първи път за последните пет мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com