Фортуна Дюселдорф – 1860 Мюнхен 31 март

Двубоят от Бундеслига 2 на Германия между Фортуна Дюселдорф (като домакини) и 1860 Мюнхен ще се проведе на 31 март (петък) от 19:30ч българско време.

Ставката затова Фортуна Дюселдорф да спечели двубоя е 2.15, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.3. Залози затова 1860 Мюнхен да се радва на победата се приемат с коефициент 3.4.
Мюнхен 1860 най-накрая успя да се сложи край на ужасяваща серия от резултати в предишния кръг на бундеслига 2.

Фортуна Дюселдорф

Играчите на Фредхълн Фънкел като цяло могат да бъдат щастливи с кампанията, която той има с Фортуна Дюселдорф до момента през сезона.

Екипът се намира в горната половина на таблицата, далеч от изпадащите. В предишния кръг Фортуна бе на дъното и загуби от Карлсруе с 0-3.

1860 Мюнхен

Лъвовете имаха сезон на падения и възходи и те определено не могат да бъде щастливи. Тъй като в момента те са в долната половина на таблицата в Бундеслига 2, преди последната третина от сезона.

Гостите наеха португалския специалист Витор Перейра да спаси кампанията през неактивния сезон, но бившият старши треньор на Фенербахче не донесе така необходимата освежаване. Тъй като отборът загуби три от тръс пред спомена за победата над Вюрцбург.

Фортуна Дюселдорф срещу 1860 Мюнхен: двубой

Двете страни имат десет победи всеки от отбщо 27 срещи. Важно е да се отбележи, че всяка от последните три срещи завършиха с най-малко три гола, които могат да обявяват открита игра този петък.

Последния мач между двата отбора бе октомври миналата година и завърши с резултат 1-3.

Фортуна Дюселдорф срещу 1860 Мюнхен: Прогнози

И двата мениджъра ще искат да продължат серията победи от предишния кръг и ние със сигурност може да очакваме една отворена игра, пълна с голови шансове.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save