Фрайбург – Байерн Мюнхен 18 Декември

Двубоят Фрайбург – Байерн Мюнхен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 18 Декември (сряда) от 21:30 часа. Байерн спечели четири от последните си шест мача срещу Фрайбург и над 2,5 гола са отбелязани във всички тези победи. Фрайбург загуби два от последните си шест мача, докато Байерн спечели четири от последните си шест мача.

Коефициентът за победа на Фрайбург е 13.00. Равенството в мача е оценено с 7.00. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.16. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фрайбург – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Преди година Фрайбург бяха номер 12 в класирането с 17 точки. Сега са номер 6 с 25 точки.
Нилс Петерсен е голмайстора на Фрайбург с 6 гола. Роберт Левандовски има 18 гола за Байерн.
Мачове от миналия сезон: 1-1 (Фрайбург домакин) и 1-1 (Байерн домакин).

Фрайбург – Байерн Мюнхен: Прогноза

Сигурни сме, че и двата отбора ще отбележат над 2,5 гола в мача от сряда. Посетителите се насочват към мача като фаворити по форма и с отличен скорошен рекорд срещу своите домакини. Но този сезон Фрайбург беше добър у дома, така че със сигурност не очакваме голяма победа за Байерн. Ние обаче вярваме, че допълнителното качество на посетителите ще ги види до трите точки. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com