Франция – Италия – приятелски мач 1 юни

Международната приятелска среща между Франция – Италия ще се проведе на 1 юни (петък) от 22:00 ч. българско време на „Алианц Ривиера“ в Ница.  Франция ще имат изключително труден тест срещу  Италия. Марио Балотели ще получи шанса да се завърне в Ница, където се радва на звездна форма през по-голямата част от миналия сезон. 

Коефициентът за победа на Франция е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Италия е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Франция – Италия: Статистика Н2Н двубои

Италия води в Н2Н статистиката  с осем победи преди 39-ата си среща с Франция.
Les Bleus доминира в мачовете в най-новата история, спечелвайки   последните два сблъсъка с Италия.
И двата отбора отбелязаха в пет от последните седем мача Н2Н, а Франция вкараха пет гола в последните 2 срещи с Azzurri.

Прогноза
Домакините може да запазят великолепната си форма в мачовете с Италия и да запишат трета поредна победа над Azzurri. Те имат много повече качество и дълбочина, а увереността им със сигурност е на много по-високо ниво преди световната купа в Русия. Ако добавим феновете на домакините в Ница, просто трябва да се възползваме от коефициентите, предложен Франция да спечели.

  • Франция да спечели
  • Франция – Над 1,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG