Франция се справи много трудно с Белгия с 1:0 в първия полуфинал

Франция си заслужи място на финала на Световното първенство, след като се справи много трудно с Белгия с 1:0 в първия полуфинал. Самюел Юмтити вкара с глава в 51-вата минута на стадиона в Санкт Петербург. Така в неделя шампионите от 1998 г. ще спорят за трофея

за трети път в историята си, а съперник ще им бъде Англия или Хърватия, .
За Франция това е втори пореден финал на голям шампионат, след като се бориха за титлата и на домашното си Европейско първенство преди две години, когато обаче отстъпиха на Португалия.
Белгийците ще търсят утеха в малкия финал в събота срещу загубилия от другата двойка.
И двамата селекционери направиха по една промяна в сравнение с последните си двубои. Дидие Дешан върна Блес Матюиди в стартовите 11 за сметка на Корентен Толисо.
При белгийците рокадата беше наложителна заради наказанието на Тома Мюние. Вместо него започна Муса Дембеле, а останалите десетима бяха титуляри и срещу Бразилия на четвъртфиналите. Насер Шадли действаше отдясно.
Двубоят стартира с атака на Килиан Мбапе по дясното крило, но след центрирането не последва нищо.
В следващите няколко минути последваха остри влизания на футболисти на Белгия по крилата и центрирания по земя.
В 13-ата минута Пол Погба успя да се измъкне от опеката на Маруан Фелаини в центъра и пусна пас към спринтиращия Мбапе, който намери сили да надбяга Ян Вертонген, но Тибо Куртоа излезе и улови кълбото.
Първата чиста ситуация дойде в 15-ата минута, когато Азар се оказа зад отбраната в синьо, но ударът му по диагонала излезе в аут.
Три минути по-късно Матюиди уцели очертанията на вратата, но Куртоа не беше затруднен.
В ответната атака Азар вече виждаше как открива резултата, но Рафаел Варан подложи глава и изби над гредата.
В 22-ата Юго Лорис демонстрира изстрел на Тоби Алдервейрелд в десния му ъгъл, като така лиши „червените дяволи“ от попадение.
В 28-ата френски фенове отново изтръпнаха след центриране на Де Бройне отляво, но този път Самюел Юмтити се намеси.
Последваха силни минути за момчетата на Дидие Дешан.
След като Мбапе се чувстваше все по-изолиран при липсата на пространства, Франция заложиха на центрирания към високия Оливие Жиру. Така в 31-вата минута нападателят на Челси успя да изпревари всички и да засече, но и този път в аут.
В 34-ата Жиру не успя да нанесе добър удар, след като пред него беше само Куртоа. Дори обаче да беше реализирал, то голът едва ли щеше да бъде зачетен, защото преди това Мбапе беше в засада и това щеше да се види на ВАР.
Мачът беше открит, но французите направиха първото си нарушение чак в 36-ата минута.
Три минути след това Бенжамен Павар излезе сам срещу Куртоа и стреля в далечния му ъгъл, но стражът протегна крак и отрази.
Гризман имаше последния шанс за гол за Франция, а след това Лукаку не рагира добре при пас към него в наказателното поле на „петлите.
Втората част започна с положение пред Лукаку, който с глава обаче не уцели вратата от няколко метра.
Французите отговориха с шанс пред Жиру в 51-вата минута, като изстрелът му беше избир в корнер. При последвалото центриране Юмтити изпревари Фелайни и насочи кълбото в мрежата за 1:0.
В 56-ата Жиру беше на крачка от гол , след като Мбапе го изведе зад отбраната, но в последния момент ударът му беше блокиран от Муса Дембеле.
Роберто Мартинес реши, че е време да усили атаката на своя отбор и вкара Мертенс за сметка на Дембеле. Веднага последва опасно подаване на футболиста на Наполи, но след това Де Бройне не шутира опасно.
Френският тим вече се беше прибрал в зоната пред и в наказателното си поле и отбиваше центриранията на противника. При поредното такова в 65-ата минута Фелайни за малко да изравни с глава.
Атаките на Белгия ставаха все по-масирани, но французите се справяха. В 80-ата минута обаче Жиру като че ли фаулира Азар точно пред наказателното поле, но реферът Андреас Куня прецени, че това е симулация на футболиста на Челси.
Центриранията пред Лорис не секваха, но Лукаку не беше убедителен като в предишните мачове. В 89-ата Де Бройне направи изключително подаване към него, но нападателят пак разочарова.
Съдията даде 6-минутно продължение, а французите успяха да изкарат почти три от тях пред полето на съперника. Мбапе беше активен, а Толисо пропусна да вкара за 2:0.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.