Фрозиноне – Венеция четвъртък 29 Март

Двубоят между Фрозиноне – Венеция ще се проведе на 29 март (четвъртък) от 21:30 часа в сблъсък от Серия Б на Италия. Фрозиноне приветства новоучредената Венеция в четвъртък вечер в мач, в който и двата отбора се опитват да направят някои точки в борда, за да подобрят офертата си за промоция.

Коефициентът за победа на Фрозиноне е 1.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Венеция е 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Фрозиноне – Венеция: Двубой Статистика

Срещата между двете страни се случи по-рано този сезон и отборите споделиха точките с равенство за 1-1.

 

Фрозиноне – Венеция: Прогноза

Канарските острови са сред най-добрите домакинства в лигата, а отборът от Венеция е средно отдалечен. Все пак и двата отбора настояват за повишение, особено за домакините, които са в сместа за автоматична квалификация. Това е на шест точки, макар че резултатът може да има огромно влияние върху масата за първенството през май.

Сега, обратно към футболните прогнози, намираме добра стойност в подкрепата на двата отбора да отбележат. Венеция вкара 4 гола в последните си 4 мача, а Фросиноне отбеляза средно 2 гола за домакините през този сезон. Така че, това може да слезе надолу, а домакините изглеждат като най-вероятният кандидат за края на късната победа.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия Б на Италия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG