Фулъм – Лестър 5 декември bet365

Двубоят Фулъм – Лестър от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 5 декември (сряда) от 21:45 часа. Фулъм най-сетне спря ужасната си серия от загуби когато изпрати Саутхемптън с 3-2 на Craven Cottage в края на миналия уикенд. Клаудио Раниери направи дебют на пейката. 

Коефициентът за победа на  Фулъм  е 3.00 Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Лестър  е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фулъм – Лестър: Статистика Н2Н

Като домакин, Фулъм не е губил от Лестър в последните 4 срещи помежду им.
Лестър нямат загуба в последните си 6 мача.
Александър Митрович е голмайстора на Фулъм с 7 гола. Джейми Варди има 5 гола за Лестър.

Фулъм – Лестър: Прогноза

Фулъм вкара три гола срещу Саутхемптън миналата седмица, но в сряда ще им бъде трудно да пробият Лестър. Лисиците са без загуба в последните пет мача. Те бяха много труден противник, като позволиха само два гола в тези пет мача. Известният италиански мениджър е на път да има емоционална вечер в сряда, когато сегашният му отбор са домакин на бившия му отбор Лестър Сити.

Познавайки атаката на Фулъм по време на Славиша Йоканович, ние се надяваме Лисиците са фаворит да си тръгнат с победа.  Lilywhites не успяха да вкарат в четири последователни мача  на Висшата лига преди пристигането на Клаудио Раниери и победата със 3: 2 над Саутхемптън.

Лестър Сити да спечели
Лестър Сити да пази чист лист

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclaysbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG