Футболни прогнози за днес

Разгледайте нашите подбрани футболни прогнози  с най- голям шанс за печалба. Можете да гледате срещите на живо онлайн ако сте регистриран член на bet365, водещата онлайн компания за залагания.

Байерн Мюнхен – Бенфика
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли Баварците ще допуснат гаф срещу далеч по-скромния си съперник. Домакините се целят към финала на Шампионската лига, докато на Бенфика силите им стигат някъде до тук. Като домакини Байерн са безапелационни и очакваме да прегазят португалския им противник. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Брентфорд – Болтън
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Брентфорд все още не са си осигурили оставането в Чемпиъншип, макар и да могат да бъдат сравнително спокойни. Евентуалната днешна победа може да им помогне много в тази задача. Победата днес на практика ще ги спаси със сигурност. А едва ли има по-удобен противник за спечелване на три точки. Болтън са последни в класирането и нямат никакъв шанс да оцелеят. Те спечелиха само една точка в последните си седем двубоя. Като гости, за целия сезон имат 4 спечелени точки в 19 мача. Страхотен шанс за Брентфорд.

Бърнли – Кардиф
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Бърнли са лидер в класирането и от началото на годината имат 10 победи и 5 равенства в 15 мача. Те все още са далеч от гарантирането на промоцията, така че всеки мач е като финал за тях. Кардиф се представят добре като домакин, но като гости изявите им са много посредствени. Трудно ще им бъде срещу безгрешните Бърнли. Прогноза 1.

Бристол Сити – Родърдам
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
Букмейкърите определят гостите като аутсайдери, но има защо да ги смятаме за фаворити. Родърдам са в отлична форма, записвайки 5 победи и 1 равен в последните 6 мача. Бристол Сити, от друга страна, допуснаха разгромна загуба в предния кръг. Родърдам имат и три победи в последните три мача срещу Бристол Сити. Прогноза 2.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Вече може да гледате спорт директно на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош в Twitter. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. За всяко събитие, за което има възможност за Пряко Предаване, ще има икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне.

Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.