Футболни прогнози за днес

Разгледайте предложенията на Бет БГ / Bet-BG.com за най-добри залози за деня, подбрани от нашите специалисти. Забавлявайте се с любимите Ви отбори от цял свят и с нашите прогнози и най- добрите коефициенти на bet365 за деня само тук .

Сарпсборг 08 – Олесунд
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Домакините имат пет победи в последните си шест мача, докато гостите допуснаха само поражения в последните си три двубоя. За купата дори отпадната от нискодивизионния Братваг. Очевидната разлика във формата може да бъде подкрепена и от серията от две поредни победи у дома на Сарпсборг срещу Олесунд. Прогноза 1.

Согндал – Тромсьо
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И двата отбора не се намират в никак добра форма, така че можем да очакваме изнервен и затворен мач и от двата отбора, които определено няма да искат да допуснат нова загуба. А двата отбора много обичат да правят равенства помежду си – пет от последните шест мача между тях са завършили без победител. Прогноза Х.

Стабек – Викинг
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Стабек се намират в много неприятна ситуация, след като загубиха последните си четири мача. От друга страна, Викинг спечелиха последните си два мача и би трябвало да влязат в мача с приповдигнато настроение и самочувствие. Историческата справка за двубоите на двата отбора ни показва, че Викинг винаги са били фаворити в този сблъсък – в последните десет мача между двата отбора, осем са спечелени от Викинг. Нашето мнение е, че ще спечелят отново. Прогноза 2.

Старт – Розенборг
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Последният във временното класиране се изправя срещу първия. Старт все още не могат да извоюват победа след девет изиграни кръга. Розенборг пък спечелиха седем от тези мачове. Те спечелиха и последните си пет мача срещу Старт, като в тези пет мача са отбелязали общо 15 гола. Очакваме и днес да са убедителни в победата си. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Източник:Prognozi365