Футболни прогнози за днес

Разгледайте предложенията на Бет БГ / Bet-BG.com за най-добри залози за деня, подбрани от нашите специалисти. Забавлявайте се с любимите Ви отбори от цял свят с нашите прогнози и най- добрите коефициенти на bet365 за деня само тук .

Португалия – Естония
Приятелски мач
Час – 20:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Португалия показаха силно лице по време на квалификациите и, след седем победи от осем мача, напълно заслужено намериха своето място на Европейското, което започва само след два дни. Естонците пък, със своите едва четири отбелязани гола в десет мача, разбираемо нямаше как да се класират. Разликата между двата отбора е достатъчно голяма, за да можем да очакваме португалците да спечелят с поне два гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Салернитана – Виртус Ланчияно
Плейоф за Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Този плейоф за оставане в Серия Б е на 99,99% предрешен. Салернитана спечелиха първия мач преди няколко дни с 4:1 като гост, с което демонстрираха, че са по-класният отбор. Като се има предвид, че Виртус Ланчияно са типичен домакински отбор, можем да очакваме и гостуването им да завърши с поражение. Прогноза 1.

ТПС Турку – Ювяскюля
Финландия 2
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
ТПС Турку започнаха сезона по много неубедителен начин, но в последните си два мача записаха две важни победи, които очакваме да повдигнат самочувствието им. Ювяскюля стартираха сезона по положителен начин, но това се дължи предимно на домакинските им двубои – като гости все още не могат да запишат успех. Двата отбора за последно се срещнаха в края на 2015 г., когато ТПС спечелиха с 3:0 като гост. Нашите очаквания са за тяхна победа и днес. Прогноза 1.

Екенас – Яро
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Яро през миналия сезон отпаднаха от елитната дивизия на Финландия и сега им се налага да се състезават в първенството Икьонен. Интересното при тях е, че в първите си мачове за този сезон се представят по-добре в мачовете си като гост, в които записаха две победи и едно равенство. Екенас е отбор, който се приема за такъв от по-ниско ниво от това на Яро, затова и очакваме гостите да спечелят трите точки. Прогноза 2.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Източник:Prognozi365