Футболни прогнози за днес

Разгледайте предложенията на Бет БГ / Bet-BG.com за най-добри залози за деня, подбрани от нашите специалисти. Забавлявайте се с любимите Ви отбори от цял свят с нашите прогнози и най- добрите коефициенти на bet365 за деня само тук .

Норкьопинг – Елфсборг
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Норкьопинг започнаха доста по-добре сезона от днешния си противник. Те се движат втори във временното класиране, на само точка от лидера Малмьо. Най-впечатляващото нещо обаче е представянето им в домакинските двубои. Норкьопинг имаха пет мача пред собствена публика от началото на кампанията и не загубиха точка в нито един от тях. Не само, че победиха всичките си съперници, но и разгромиха всички с поне два гола разлика. Това няма как да не е респектирало тимът на Елфсборг, които като гости записаха четири загуби от шест мача. Прогноза 1.

Фалкенбергс – ФФ Калмар
Швеция
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Домакините се намират в две серии от по пет поредни загуби – те имат пет поредни загуби в последните си мачове в първенството и пет поредни загуби в мачовете си като Калмар. Много неприятна статистика за тях, която в никакъв случай не се е случила като плод на случайност. Прогноза 2.

Хелзинборг – ИФК Гьотеборг
Швеция
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
ИФК Гьотеборг мачкат Хелзинборг в директните срещи. Те са в серия от шест поредни победи срещу тях. Хелзинборг просто не могат да играят срещу този съперник. Прогноза 2.

Хакен – Юргарден
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Два равностойни отбора, които имат ненормално малко равенства – статистика, която е време да се промени. Юргарден имат пет победи, шест загуби и нито едно равенство. Хакен имат четири победи, шест загуби и само едно равенство. Трудно един от двата отбора може да се определи като по-добър и затова най-вероятният изход според нас е ремито. Прогноза Х.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Източник:Prognozi365