Халеп на прага на 1/2-финалите в Ухан

Американката Кийс стои на пътя на румънката на „Dongfeng Motor Wuhan Open“. Поставената под номер четири Симона Халеп (Рум) излиза срещу осмата в схемата Мадисън Кийс (САЩ) в четвъртък не преди 09:00 часа българско време в среща от 1/4-финалите на силния турнир в Ухан, Китай (WTA Premier 5). Тенисистката от Констанца е в серия от три поредни победи над съперничката си от Рок Айлънд.

Залози за нов успех на Халеп се приемат при коефициент от . Шансовете за победа на Кийс са оценени на . Коефициентът тя да вземе първия сет е .

Симона Халеп достигна до първия си 1/4-финал в Ухан след сравнително лесна победа над Ярослава Шведова (Каз) с резултат 6-3 6-3. Румънката бе значително подпомогната от над 40-те непредизвикани грешки от ракетата на своята съперничка.

Мадисън Кийс също за първи път е сред последните осем в Ухан, след като надигра Дария Касаткина (Рус) с 6-1 4-6 6-4. При успех и над Халеп, тя ще запише петия си 1/2-финал за годината след тези от Олимпиадата в Рио де Жанейро, Монреал, Бирмингам и Рим.

Халеп води с 3-1 победи в преките си сблъсъци с Кийс до момента. Тя сломи американката с 7-6(2) 6-3 във финала в Монреал в края на юли, записвайки по този начин третата си поредна победа срещу нея.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Save