Хамбургер – Борусия Дортмунд bet365

Двубоят между Хамбургер – Борусия Дортмунд ще се проведе на 20 септември (сряда) от 21:30 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Могат ли домакините да спрат в тази среща внушителният гостуващ отбор? Продължете да четете по-долу, за да видите нашите съвети за този мач.

Коефициентът за победа на Хамбургер 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Залози за това Борусия Дортмунд да победят се приемат със ставка 1.44.

Хамбургер – Борусия Дортмунд: Двубой статистика

Дортмунд доминираха в тази фигура в последно време, спечелвайки всяко от последните три подновявания. Когато двойката последно се срещна, Дортмунд спечели с 3-0.

Хамбургер – Борусия Дортмунд: Прогноза

Дортмунд са вкарали най-малко три гола в 50% от мачовете си в Бундеслигата досега през този сезон.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG