Хамбургер – Падерборн 07 Декември bet365

Двубоят между Хамбургер – Падерборн ще се проведе на 07 декември (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Най-добрият отбор в лигата отпада в средата на класацията, за да завърши своя 16-и кръг в състезанието за 2-ра Бундеслига. Хамбургер SV отваря портата си за Падерборн. Играта се провежда в петък.

Коефициентът за победа на Хамбургер е 1.85. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Падерборн е 3.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хамбургер – Падерборн: Статитика Н2Н

Пиер-Мишел Ласога е голмайстора на Хамбургер с 7 гола. Филип Клемент има 9 гола за Падеборн.
Vasilije Janjicic има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Хамбургер. Клаус Гясула е с 7 за Падеборн.
Хамбургер нямат загуба в последните си 10 мача.

Хамбургер – Падерборн: Прогноза

Най-добрият отбор от лигата няма да има никакви затруднения при изпращането на Падерборн със загуба. Хамбургер има предимството вкъщи за тях, както и тяхната скорошна форма, на която да разчитат.

Екипът понастоящем е безсилен в последните си десет мача и е загубил само един от последните си 15 мача. У дома, те не са победени в 12 от последните си 15 опита. От друга страна, Падерборн не е печеливш в пет от последните си осем мача, а като гост те останаха безучастни в пет от последните 11 срещи.

Падерборн отпадна в четири от последните си пет мача, а Хамбургер направи това само в един от последните си пет.

Хамбургер побеждава Падерборн в последния си двубои, с три неуспешни гола. Екипът лесно ще спечели срещата и в двете полувремена.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com