Хамилтън фаворит за победа в Гран При на САЩ

Състезанието Гран При на САЩ на Формула 1 ще се проведе на 21 Октомври (неделя) в 21:10 часа наше време на пистата „Остин“ в САЩ.

Победа за Люис Хамилтън е с коефициент от 1.002, за да спечели Шампионатна на Пилотите за 2018 на Формула 1. След като британската звезда взе очевидно нестандартно преднина на върха на класирането, като спечели японския Гран При тази миналия уикенд. Коефициентът за успех на Хамилтън в Гран При на САЩ е 1.40, а шансовете на Себастиан Фетел да спечели са 5.50

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хамилтън, търсейки петата титла в кариерата си. Не се радваше на най-доброто от началото на сезона и се бореше да привлече победи през първите няколко месеца. Но точно като миналата година той удари гореща поредица в точното време и победата в Япония бе шестият му успех в последните седем състезания.

Докато четирикратният световен шампион ускори играта си. Съперникът му Себастиан Фетел се отдръпна много и загуби всякакви надежди за Ферари. След като завърши на 6-то място в Сузука.

Хамилтън сега се гордее с 67 точки на върха и това означава. Че той ще бъде коронясан за световен шампион на Голямата награда на Съединените щати на 21 октомври, ако спечели състезанието и Фетел завърши на по-ниско място от второ.

Малцина ще заложат срещу Хамилтън и на база статистика – той спечели в Оурин. Щата Тексас през всеки от последните четири сезона – и затова не е истинска изненада. Че bet365 вече дават цена от 1.002, че той ще бъде коронясан за световен шампион за пети път в кариерата си този сезон.

Фетел междувременно се предлага на цена от 4.00, тъй като предизвикателствата на титлата продължават. А шансовете след толкова силно начало на сезона се стопяват.

Междувременно в Шампионата на конструкторите Мерцедес е на 1.005, за да се оттеглят с отличия за отбора. След като двамата в Япония им позволиха да отворят 78-точковата разлика между себе си и Ферари в класацията.

Ферари не са математически изключени, но сега са на 29.00, за да спасят по някакъв начин нещо от сезон 2018, като се отдръпват с отборни отличия.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG