Хановер 96 – Айнтрахт Франкфурт 14 Октомври

Двубоят между Хановер 96 – Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 14 октомври (събота) от 16:30 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Двете амбициозни страни от горната част на класацията ще се сблъскат в HDI Arena, домът на Хановер, който ще бъде домакин на Айнтрахт Франкфурт. Двете страни имат стремеж към последователност в този момент, така че можем да станем свидетели на предпазлив подход и от двамата мениджъри.

Коефициентът за победа на Хановер 96 2.37. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за това Айнтрахт да победят се приемат със ставка 3.10.

Хановер 96 – Айнтрахт Франкфурт: Двубой Статистика

Двете страни се срещнаха през февруари с сблъсъка на DFB Pokal. Франкфурт спечели 1-2 победа и Хановер ще се стреми да покаже, че те са по-полезни сега. Три от последните четири мача между двата отбора отбелязаха три или повече гола.

Хановер 96 – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

Основната цел на Хановер на предстоящата среща е запазването на още една чиста мрежа на домашната трева. Поддържането на опозицията в HDI Arena ще увеличи значително шансовете си за оцеляване през първия сезон на завръщане в най-горния полет, така че Хановер със сигурност ще приспособи предпазната тактика и ще разчита на контраатака.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG