Хари Уилсън ще изкара целия сезон под наем в Дарби

Мениджърът на Дарби Каунти Франк Лампард потвърди, че крилото Хари Уилсън ще изкара целия сезон 2018/2019 под наем в неговия тим. По този начин наставникът опита да пресече нароилите се в последно време слухове, че Ливърпул ще отзове своя кадър.

Уелският национал демонстрира сензационна форма в отбора от Чемпиъншип, като може да се похвали с 10 гола и 2 асистенции в 24 мача. Няма футболист от втория

ешелон на английския футбол, който да превъзхожда 21-годишния играч по попадения (6) с удари извън наказателното поле.

Думите на Лампс идват като естествено продължение на заявеното по-рано от мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който заяви, че не вижда смисъл да връща Уилсън при „червените” по-рано от договореното. Единственият шанс това да се случи минава през много сериозна криза с контузии, която да застигне мърсисайдци.

„Не съм чул нищо от Ливърпул, а това са добри новини”, коментира Лампард. „В случая липсата на новини е добра новина.”

„Надявам се Хари да остане, защото мисля, че наемът е от полза за всички страни. Поне до този момент е така.”

„От гледна точка на индивидуално представяне, 10 гола са страхотен принос. Неговите впечатляващи попадения радват окото, но най-голямото ми удоволствие е да гледам неговите игри през последния месец. Той може всичко – има енергията, характера, които му позволяват да получи топката и да бъде ключова фигура в завързан мач. Мисля, че му предстои да разплете още няколко възела.”

Вижте ТВ Програма за футбол  тукАстън Вила

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG