Хенри Сехудо вече не е част от официалната класация на UFC

Хенри Сехудо вече не е част от официалната класация на UFC в категория Петел.

На фона на спекулациите, че „Triple C“ може просто да се върне в Октагона, UFC направи пенсионирането му официално. Две седмици след като обяви рязкото си пенсиониране, след като победи Доминик Крус в UFC 249, той е извън списъка на организацията.

Сехудо оставя след себе си две дивизии без шампиони. Муха и Петел вече са без шампион. UFC планира да започне да пуска нови мачове за титлата.

Сехудо вече не е в списъка на ранглистата pound-for-pound. Той заемаше №3. Свободното място в ранглистата предизвика и изместване с една позиция нагоре за всички, които дойдоха след Хенри, като се започне с шампиона в тежка категория Стипе Миочич. Освен това в списъка вече има ново име. „Хищникът“ Франсис Нганоу сега влиза под в номер 15.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com