Херта Берлин – РБ Лайпциг 09 Ноември

Двубоят Херта Берлин – РБ Лайпциг от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 Ноември (събота) от 16:30 часа. РБ Лайпциг ще пътуват, за да срещнат Херта Берлин в турнира на германската Бундеслига тази събота. Лайпциг спечели доминираща победа с 8:0 над Майнц миналия път в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Херта Берлин е 4.20. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на РБ Лайпциг е 1.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Херта Берлин – РБ Лайпциг: Статистика Н2Н

Херта не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Лайпциг.
Лайпциг са в победна серия от 3 мача.
Лайпциг спечели и двата мача срещу Херта миналия сезон (5-0 като домакин и 3-0 като гост).

Херта Берлин – РБ Лайпциг: Прогноза

Последният път, когато тези два отбора се срещнаха, Лайпциг спечели с резултат от 5:0. Лайпциг победи Херта с 3:0 във втората си най-скорошна среща. Считаме, че Лайпциг има голям шанс да осигури втората си победа за сезона в тази съботна среща. Считаме, че победата за Лайпциг и над 2.5 гола е потенциално вероятен изход от тази среща. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG