Хетафе – Реал Бетис неделя 26 Януари

Двубоят Хетафе – Реал Бетис от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 26 януари (неделя) от 17:00 часа. Хетафе стартира 2020 г. по най-лошия възможен начин с поражение в дербито с 0:3 у дома от Реал Мадрид, но последвалата почивка за Суперкопа де Еспана очевидно направи Пепе Бордалас.

Коефициентът за победа на Хетафе е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 3.80. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хетафе – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Анхел Родригес е голмайстора на Хетафе с 8 гола. Лорен Морон има 8 гола за Бетис.
Статистиката на Бетис като гост този сезон: 1-4-4.
Хетафе спечели и двата мача срещу Бетис миналия сезон (2-0 като домакин и 2-1 като гост).

Хетафе – Реал Бетис: Прогноза

В сянката на коефициентите, домакинтите изглеждат солиден избор за точките тази неделя, а също така ще заложим на резултат в полза на доманиките. Betis са постигнали пет гола в последните си три гостувания и 15 общо в последните си осем мача в Ла Лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com