Хетафе – Реал Мадрид bet365

Двубоят между Хетафе – Реал Мадрид ще се проведе на 14 октомври (събота) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Честите контузии на Гарет Бейл може да накарат ръководството на Реал Мадрид да се раздели с услугите му, предупреди бившият мениджър на „белия балет“ Джон Тошак.

Коефициентът за победа на Хетафе 10.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.75. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.28.


Уелското крило е непрестанно преследван от травми от пристигането си на „Бернабеу“ през 2013 г.

В момента бившият ас на Тотнъм отново е в „лазарета“, като това е 18-ти случай, в който той е извън строя заради здравословен проблем. Левичарят спечели редица трофеи с екипа на Реал Мадрид, но не участва в голяма част от мачовете.

„Контузиите пречат на Гарет. Той спечели толкова много трофеи с отбора, но пропусна доста мачове и това трябва да е доста разочароващо за него. Само клубът знае, дали ще се раздели с него, но изискванията на „Бернабеу“ са неимоверни високи, а ако не си на 100% готов, става още по-трудно. Сега той е на 28 години и това трябва да е най-силния период в кариерата му“, коментира Тошак.

Гарет Бейл е записал само девет участия в Ла Лига през тази кампания и само три попадения. Но няма да може скоро да покачи актива си заради проблем с прасеца. Без услугите му в атака коефициентът за победа на Реал този уикенд в гостуването на Хетафе е 1.28. Залози затова Хетафе да вкара последния гол в мача се приемат със ставка 4.00.

През последната кампания Бейл записа 27 мача във всички турнири и девет гола. А през лятото се заговори за интерес към него от страна на Ман Юнайтед (3.75 да стане шампион на Англия). Заради непостоянните му изяви през последната година той не попадна в списъка на ФИФА от 30 номинирани футболисти за „Златната топка“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG