ХИК Хелзинки – Мариехам bet365

Двубоят между ХИК Хелзинки – Мариехам ще се проведе на 13 септември (четвъртък) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия. Мариeхам спечели титлата си във „Вейкауслига“ преди две години, но в края на кампанията през 2018 г. те са под заплаха да изпаднат на второ ниво във финландския футбол.

Коефициентът за победа на ХИК Хелзинки е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Мариехам е 15.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ХИК Хелзинки – Мариехам: Двубой статистика

Мариехамн не е побеждавал в последните си 4 мача срещу ХИК.
Като домакин, ХИК не е губил от Мариехамн в последните 27 срещи помежду им.
По време на последните 27 срещи с ХИК като домакин, ХИК спечели 22 пъти, при 5 равенства и 0 победи за Мариехамн. Головата разлика е 66-10 в полза на ХИК.

ХИК Хелзинки – Мариехам: Прогноза

Mika Lehkosuo има основания да бъде развълнуван от формата на отбора си напоследък. Домакините не допуснаха нито един гол в последните три срещи в лигата и спечелиха последните две срещу Купс и Интер Турку. Екипът реагира много добре след ужасяващ набор от представяния в квалификациите на Лига Европа срещу словенския Олимпия.

Всички очи ще бъдат върху Клаус, който е вкарал гол във всяка от споменатите победи в последните два кръга. Бразилският нападател има 16 досега на своето име през сезона, а сблъсъкът с Мариахам със сигурност ще бъде чудесен шанс за него да прибави повече към това събитие.

Посетителите ще влязат в това на гърба на ужасяващо 3-6 поражение от Илвес в неделя. Единственият въпрос е колко голове ще дойдат в мрежата им тук. Залагаме, че броят ще бъде по-голям от два.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Вейкауслига на Финландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Subway, Westerback, Select, Renta, Europcar.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG