ХИК Хелзинки – ФК Интер вторник 22 Май

Двубоят между ХИК Хелзинки – ФК Интер ще се проведе на 22 май (вторник) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия. В 10-ия кръг на финландската Veikkausliiga, HJK ще бъде домакин на Интер във вторник следобед.

Коефициентът за победа на ХИК Хелзинки е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Залози за това ФК Интер да победят се приемат със ставка 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

ХИК Хелзинки – ФК Интер:  Двубой статистика

Тези две страни са произвели много мачове наскоро, те разделят точките четири пъти в последните седем мача. Освен това, те са еднакво успешни от 2014 г. насам, като и двата отбора са резервирали по три победи. Техните мачове са умерени, но в последните двама феновете успяха да видят само една гол.

ХИК Хелзинки – ФК Интер: Прогноза

HJK са в много по-добра форма и са силни фаворити в това. Тъй като далечната страна не играе много добре в началото на сезона, домакините трябва да могат да резервират още три точки и да останат в състезанието за първото място.

В последните два кръга тези отбори са участвали в мачовете с нисък рейтинг и няма да бъде изненадващо, ако продължат по същия начин, особено след като последните им мачове не бяха ефективни изобщо.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Вейкауслига на Финландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Subway, Westerback, Select, Renta, Europcar.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG