Хондурас – Чили сряда 11 Септември

Двубоят между Хондурас – Чили ще се проведе на 11 септември (сряда) от 04:30 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Дали детронираните шампиони на Южна Америка Чили ще се съвземат след лошото лято? Посетителите се отправят към Хондурас за привидно печеливш мач.

Коефициентът за победа на Хондурас е 4.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Чили да победят се приемат с коефициент 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хондурас – Чили: Двубой статистика

Хондурас спечелиха мачове с 4:0 след изпращането на Пуерто Рико в петък. Те успяха да завършат групата си на Gold Cup с победа с 4:0 над Салвадор, но могат ли да отнесат три победи с резултат 4-0 подред?

Хондурас – Чили: Прогноза

Домакините са имали под 2.5 гола в пет от последните си седем домакински срещи, докато последните им пет гостуващи мача те са ги отбелязали общо три гола. Посетителите трябва да могат да поддържат формата си в защита и ние виждаме това като сблъсък с нисък резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com