Хофенхайм – Байерн Мюнхен 29 Февруари

Двубоят Хофенхайм – Байерн Мюнхен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 29 Февруари (събота) от 16:30 часа. Хофенхайм ще бъде домакин на Байерн Мюнхен тази събота в немската бундеслига. Може да е честно да кажем, че никога не е „добро“ време да се изправят срещу Байерн, като се има предвид силата на отряда на баварските гиганти.

Коефициентът за победа на Хофенхайм е 7.00. Равенството в мача е оценено с 5.75. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.36. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хофенхайм – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Хофенхайм не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Байерн нямат загуба в последните си 8 мача.
Андрей Крамарич е голмайстора на Хофенхайм с 7 гола. Роберт Левандовски има 25 гола за Байерн.

Хофенхайм – Байерн Мюнхен: Прогноза

Байерн е вкарал поне три гола във всеки от последните си четири гостувания в Бундеслигата. Междувременно Хофенхайм вкара поне един гол в 16 от последните си 17 мача в Бундеслигата. Също така подкрепяме убедителна победа за Байерн в събота с над 2,5 отбелязани гола.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com