Хуан Адамс вече не е в UFC

Хуан Адамс не е в боец на UFC. След 3 поредни загуби Адамс по-известен като Кракенът си тръгва от UFC.

Последната му победна серия беше през 2018, когато имаше 3 поредни победи с нокаут. Тогава той получи шанса да се бие в Contender Series на Дейна Уайт.

Кракенът спечели още в първия рунд с нокаут и получи договор. Миналата година Арян Булар го победи със сидийско решение и така прекъсна победната му серия. След още две загуби срещу Джъстин Тафа и Грег Харди, UFC реши да прекрати договора му.

В туитър Адамс сподели, че след разговор с мениджъра му е станало ясно, че той вече не е част от UFC. Той обеща да не се предава и да работи усилено, за да завърне на върха.

Вижте най-актуалните новини от света на UFC. Прогнози, статистика, резултати и предстовщи събития. Всички събития можете да следите директно от телефона си с mobilebet365.

Най-добрите коефициенти за предстоящите срещи ще намерите в bet365 ВХОД. Вземете бонус за добре дошли и направете следващия печеливш залог на любимия ви състезател в UFC. Сезон 2020 се очертава изключително интригуващ. Следете сайта ни и бъдете информирани за най-интересното от MMA. Основните спонсори на сезон UFC 2020 са: T-Mobile, Devour Frozen foods и Arena.

Повече новини за bet365 Ultimate Fighting Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com