Хуан Мартин – Йошихито Нишиока 20 Февруари bet365

Двубоят между Хуан Мартин – Йошихито Нишиока ще се проведе на 20 февруари (сряда) от 03:00 часа след полунощ българско време в мач от първи кръг на турнира в Делрей Бийч, САЩ (АТР 250).

Залози затова „Кулата от Тандил“ да вземе първия сет и да спечели двубоя се приемат при коефициент от 1.50. Шансовете на азиатеца да стигне до успеха са оценени на 3.40.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дел Потро беше извън строя в последните четири месеца заради контузия в дясното коляно, но вече е готов за битки на корта и се включи в турнира във Флорида с „уайлд карт“. Той е шампион в напдреварата през 2011 г., а има и още две достигания до 1/2-финалите.

Нишиока не се представи лошо в Австралия през януари, след като записа победа и загуба в Мелбърн, а в Сидни стигна до 1/4-финалите, започвайки от квалификациите. Той е за четвърти път в Делрей Бийч, като най-добрият му резултат е 1/4-финала от дебюта му през 2015 г.

Ако се справи с Нишиока, Дел Потро ще срещне в следващата фаза спечелилия изцяло американския дуел между Тенис Сандгрен (1.66 за победа) и шампиона от Ню Йорк от миналата седмица- Рейли Опелка. Сандгрен има две победи от два мача с Опелка до момента.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com