Хуниор – Ланус сряда 25 Юли

Двубоят между Хуниор – Ланус ще се проведе на 25 юли (сряда) от 03:45 часа след полунощ в среща от Купа Судамерикана. Ланус имаше победа с 1:0 над Атлетико Хуниор с голмайстор от първото полувреме Роландо Гарсия миналата седмица и сега пътуват до Баранкила за връщането на мача в срещата на Копа Судамерикана.

Коефициентът за победа на Хуниор е 1.60Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Ланус е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хуниор – Ланус: Двубой Статистика

Това е първата среща на двата отбора до сега.

Lanus идват като фаворити, за да направят пътя си към следващия кръг, след като спечелят една малка домакинска победа.

И двете страни се похвалиха с огромни отбранителни мачове и това би трябвало да се окаже още един много труден мач.

Хуниор – Ланус: Прогноза

Сега ще си заложим на Lanus, за да напуснат Barranquilla без загуба и да изберем равенство на 3.60, което изглежда чудесен начин  за залог. Хуниор е трудна страна да победа тук, но посетителите трябва да се окажат много трудни опоненти тук!

По този начин не виждаме много голове през деня и ще заложим за безголов жребий в пазара на Точен резултат – за 0: 0. Четири от последните седем мача на Lanus завършиха по този начин и това би могло да бъде допълнително доказателство за това, че в този момент се появи такава оживена дистанция.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Копа Судамерикана са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG