Хъдърсфийлд – Кардиф 12 Февруари

Двубоят между Хъдърсфийлд – Кардиф ще се проведе на 12 Февруари (сряда) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Тези две страни са в добри позиции по време на сезона си досега, но този сблъсък представлява тест и за двамата. Домакините влизат в 19-та си среща, като между тях и долната тройка има предимство от шест точки.

Коефициентът за победа на Хъдърсфийлд е 2.45Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Кардиф е 3.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъдърсфийлд – Кардиф: Двубой Статистика

Карлан Ахерн-Грант е голмайстора на Хъдърсфийлд с 13 гола. Лий Томлин има 7 гола за Кардиф.
Статистиката на Кардиф като гост този сезон: 3-7-6.
Джонатан Хог има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Хъдърсфийлд. Лий Томлин е с 8 за Кардиф.

Хъдърсфийлд – Кардиф: Прогноза

Междувременно виждаме тези два отбора да отбележат в сряда. Хъдърсфийлд не спечели нито един от последните си 11 мача в лигата срещу Cardiff City (D4 L7) след победа с 1-0 през януари 2003 г. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com