Хъдърсфийлд – Суонзи 26 Ноември

Двубоят между Хъдърсфийлд – Суонзи ще се проведе на 26 Ноември (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Възможно е да има 12 точки разлика между тези два отбора, но те изглеждат равномерно съчетани преди този сблъсък. Суонзи може да е в плейофите, но наскоро отпадащият Хъдърсфийлд се изкачва от дъното на Чемпиъншип.

Коефициентът за победа на Хъдърсфийлд е 2.40Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Суонзи е 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъдърсфийлд – Суонзи: Двубой Статистика

Статистиката на Суонзи като гост този сезон: 4-4-0.
Хъдърсфийлд не са губили в последните 5 свои домакинства.
Карлан Ахерн-Грант е голмайстора на Хъдърсфийлд с 9 гола. Борха има 6 гола за Суонзи.

Хъдърсфийлд – Суонзи: Прогноза

С победа на Суонси като гост, виждаме как мача ще завърши във вторник. Териерите също са в добър ход, така че ние подкрепяме двойката, за да си раздели точките. Уелската страна изравни половината от пътуванията си, докато Хъдърсфийлд изравни повече, отколкото спечели у дома този сезон. Като се има предвид този рекорд и двата отбора да отбележат е нашето правилно прогнозиране на резултатите тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com