Хъдърсфийлд Таун – Уотфорд 14 април

Двубоят между Хъдърсфийлд Таун – Уотфорд  ще се проведе на 14  април (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.   Това е мач, който Хъдърсфийлд трябва да спечели на всяка цена. Сега е момента да вземат точки в битката да не отпаднат, защото през последните три седмици от сезона им предстоят мачове срещу първите шест отбора.

Коефициентът за победа на Хъдърсфийлд  е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на    Уотфорд  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Хъдърсфийлд Таун – Уотфорд: Статистика Н2Н двубои

  • Териерите разбиха Хорнетс 4-1, когато се срещнаха  на Викаридж роуд по-рано този сезон.
  • Хъдърсфийлд вече спечели 3 от последните 4 срещи с Уотфорд във всички състезания, а загуби 1.
  • Техните последни 5 срещи Н2Н завършиха като  и двата отбора да вкараха и с над 2.5 гола.  8 от последните 9 също.
  • Заслужава да се отбележи, че шест от последните седем мача Н2Н са с над 3,5 гола.

Прогноза

Нито един от отборите няма инерция в този момент. Хъдърсфийлд няма друг избор освен да спечели в този мач. Те имат играчите за да направят това, но по-голямата част от тях се представят по-слабо  от началото на сезона.

Уотфорд често оказва малко съпротива при гостуванията си и има шанс Хъдърсфийлд да вземе три точки. Това обаче са два отбора, които са допуснали най-много голове в текущата кампания и има елемент на съмнение при избора на победител.

Ето защо и двата отбора да отбележат е безопасен вариант за тази игра. Над 2.5  гола може да бъде втори избор.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com