Хъл Сити- Милуол – bet365

Двубоят Хъл Сити- Милуол от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 6 март (вторник) от 21:45 часа. Милуол изненадващо сложи край на серията от три поредни победи в събота, когато завършиха с равенство от 1: 1 срещу кандидатите за отпадане Съндърланд на стадион The Den. Това възпря устрема им към промоционалните плейофи. Сега на стадион KCOM лъвовете ще се изправят пред заплашените от отпадане Хъл Сити.

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 2.37 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на  Милуол е 3.30Вижте ТВ Програма за мача тук.

Хъл Сити- Милуол: Статистика Н2Н

Милуол са спечелили само един от петте мача срещу Хъл Сити, които са спечелили три победи.

Тигрите са спечелили две и са изравнили една от последните три срещи с Милуол, които допуснаха само един гол в процеса.

Срещата в този сезон  показа, че отборите завършиха с безголово равенство на стадион Den през ноември миналата година.

Прогноза

Равенството  изглежда най-вероятния резултат предвид формата на отборите  и H2H статистиката.

Основната опция е под 2.5 гола FT, тъй като и двата отбора като цяло са много трудни да бъдат победени напоследък.

Под 2.5 гола FT

Равенство

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG