Хъл Сити – Дарби Каунти 1 Септември

Двубоят Хъл Сити – Дарби Каунти от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 1 септември (събота) от 17:00 часаХъл Сити и Дарби Каунти са готови да се срещнат за втори път само за четири дни в събота. Тигрите ще се опитат да подобрят лошото впечатление от загубата в Купата на Лигата с 0-4 във вторник.

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 2.90 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Дерби Каунти е 2.60. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъл Сити – Дарби Каунти: Статистика Н2Н

Преди година Дарби бяха номер 12 в класирането с 7 точки. Сега са номер 6 с 9 точки.
Хъл са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Хъл са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Сребърният мениджър Майсън Маунт се чувства добре в последно време за „Рамс“. Той вкара гол във всяка от последните две победи, включително в средата на седмицата потапяне в Hull City, и той може да вдъхнови новия успех за страната на Лампард тук.

Дерби да спечели

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG