Хъл Сити – Куинс Парк Рейнджърс bet365 bonus

Двубоят Хъл Сити – КПР от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 7 април  (събота) от 17:00 часа. КПР незабавно се възстанови от загубата от 1-0 срещу Рединг. Те постигнаха 4-1 срещу Норич в понеделник. Те се надяват да запазят добрата си форма на стадион KCOM срещу Хъл.

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 2.05 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.75.  Коефициентът за победа на Куинс Парк Рейнджърс е 3.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Хъл Сити – Куинс Парк Рейнджърс: Статистика Н2Н

6 от 13 H2H мача завършиха без победител.

Всеки от последните четири Н2Н мача завършил като BTTS „влезе“.

Хъл Сити все още не са побеждавани от КПР на стадион KCOM (две победи и четири равенства в шест мача досега).

Прогноза

Двата отбора ще влязат в мача с приповдигнат дух и не бихме се изненадали да станем свидетели на мач с висок резултат. BTTS

Алтернативно, равенството е най-вероятния от трите  резултата и ние ще го подкрепим.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG