Хъл Сити – Лийдс Юнайтед вторник 2 октомври

Двубоят Хъл Сити – Лийдс Юнайтед от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 2 октомври (вторник) от 21:45 часаЛийдс слезнаха от върха през уикенда и имат основания да се притесняват. Те изравниха 1-1 срещу Шефилд У и Уест Бром ги прескочи. Те започнаха сезона в блестяща форма, но последните им изпълнения позволиха този спад. 

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 3.50 .  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Лийдс Юнайтед е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъл Сити – Лийдс Юнайтед: Статистика Н2Н

Хъл спечелиха два в последните си 12 срещи с Лийдс (D6 L4), като и двете победи в сезон 2012-13.

Прогноза

Статистиката на Лийдс като гост този сезон: 2-3-0.
Лийдс нямат загуба в последните си 6 мача като гост.
Като домакин, Хъл не е губил от Лийдс в последните 5 срещи помежду им.

И двата отбора да отбележат

Равенство

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG