Хъл Сити – Родъръм вторник 12 Февруари bet365

Двубоят Хъл Сити – Родъръм от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 12 февруари (вторник) от 21:45 часа

Родъръм се справят само задоволителн, когато са гостуващ отбор през последните няколко седмици, докато са най-добри у дома си.

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Родъръм е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъл Сити – Родъръм: Статистика Н2Н

Родъръм не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Родъръм нямат победа в последните си 18 мача като гост.
Преди година Хъл бяха номер 21 в класирането с 29 точки. Сега са номер 12 с 43 точки.

Хъл Сити – Родъръм: Прогноза

Милерите са записали най-малък брой голове като гост, в това състезание. Те все още не са спечелили нито една отсечка и са единственият отбор, който все още трябва да направи това. Отборът е на 18 мача без победа, а 13 от тях са загуби. Времето, в което те спечелиха гостуващ мач преди началото на този 18 мач, беше в приятелск среща, а времето, по което спечелиха преди това, беше в Първа Лига.

Хората на Ли Редфорд, от друга страна, са абсолютни животни у дома. Те спечелиха последните си пет домакински мача подред и запазиха мрежата си празна в четири от тях. Също така, играчите успяха да намерят гърба на мрежата поне два пъти във всеки един от тези мачове. Всъщност комбинираният резултат за тези игри е 16-2.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG