Хърватия – Англия

Срещата от полуфиналите на Световното първенство по футбол 2018 между Хърватия – Англия ще се проведе на 11 юли (сряда) от 21:00ч на стадион Лужники, Москва. Англия достигна полуфинала след като отстрани Швеция. Хърватия победи Дания и Русия след дуспи и достигна най-доброто си ниво след предишно им представяне в Световното първенство през 1998 г., когато загубиха полуфинала с  2: 1 срещу Франция.

Кофициентът за победа на Хърватия е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на  Англия е 2.37. Вижте ТВ Програма за мача тук.Bet365 Mondial 2018

Хърватия – Англия: Статистика Н2Н двубои

Англия със сигурност ще помни тази болезнена дъждовна нощ през ноември 2007 г., когато имаха нужда само от една точка във финалния квалификационен кръг, за да си осигурят място на EURO 2008. Хърватия, която вече е получила квалификацията по-рано успя да спечели с 2-3 и помогна на Русия за сметка на Англия.

В най-новата история обаче  Трите лъва вкараха цели девет гола в две разрушителни победи над Блейзърс в квалификациите за Световно първенство 2010 (4-1 и 5-1).

Като цяло Англия спечели четири, изравни една и загуби две от седемте си  H2H срещи с Хърватия.

Прогноза

Англия е фаворита според букмейкърите. Според нас е трудно е да се оправдае това на база техните изпълнения досега в турнира. Също така сега  те ще са изправени пред много талантливия хърватски отбор.

Хари Кейн отбеляза шест гола досега в турнира, но три бяха от място, а останалите три срещу тунизийците (двама след ъглов удар) и Панама. Англия са отбелязали цели пет гола от мъртви точки досега в турнира.

Хърватия беше много трудно да бъде победена в груповата фаза. Тя запази мрежата си недокосната срещу Нигерия и Аржентина. Те показаха огромна психическа сила на защитата и в двата елиминационни мача срещу Дания и Русия. Съмняваме се, че Англия може да се справи с такъв силен отбор, с който в момента разполага Златко Далич.

Стойността е в това Хърватия да не губят в рамките на 90 минути. Можете алтернативно да подкрепите хърватите да се класират. Прогнозата ни за точен резултат е 2-1 за Хърватия.

Хърватия да победи или равен – двоен шанс.
Хърватия да се класира.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG