Хърватия – Нигерия – bet365

Срещата от Група D на Световната купа на ФИФА 2018  между Хърватия и Нигерия ще се проведе на 16 юни (събота) от 22:00ч на Стадион Калининград. Залозите едва ли могат да бъдат по-високи за Хърватия и Нигерия в първия кръг, тъй като грешка тук може да означава сбогом за амбициите на нокаут етап. 

Кофициентът за победа на Хърватия е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Нигерия е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Хърватия – Нигерия: Статистика Н2Н двубои

Това ще бъде първата среща между Хърватия и Нигерия.

Прогнози

Блейд имаха добра квалификационна кампания, която ги нареди на второ място с Исландия в съответната  група. Настоящият главен треньор Златко Далич дойде като спасение за тях точно преди решаващия мач срещу Украйна в Киев, само дни след като екипът не успя да победи скромния отбор на Финландия у дома.

Хърватите показаха огромната психическа сила, за да преминат трудния украински тест и нямаха никакви проблеми  да се справят с Гърция по време на плейофите, спечелвайки първия старт с 4-1 на националния кръг. Хърватия продължи да играе колебаещо се в пост-квалификационните приятелски мачове, но те ще влязат в турнира след 2: 1 победа над Сенегал в последния им мач.

Хърватия   биха могли да се опитат да се борят срещу добре организираната отбранителна линия на Нигерия тук. Супер орлите са водени от германския мениджър Герно Рор, който успя да въведе дисциплина, която в крайна сметка доведе нигерийците до такава успешна квалификационна кампания.

Тъй като мачът е от огромно значение за по-нататъшната амбиция на отбора в турнира, трябва да се насочим кум под 2.5 гола FT като основна опция за залог. Хърватия със сигурност е фаворит, но вместо да ги подкрепим да спечелят, бихме предпочели да предложим коефициентите от за Блейдс да спечелят до нула.

Под 2.5 гола
Хърватия да спечели до нула

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG