Хърватия – Украйна квалификация 24 март

Двубоят от световната квалификация на група „I“ между Хърватия (като домакини) и Украйна ще се проведе на 24 март (петък) от 21:45ч българско време.

Коефициентът за победа на Хърватия е 1.53, а ставката затова Украйна да ликува с трите точки е 8.00. Равенството в мача пък е оценено на 4.00.

Домакините все още имат шанс да спечелят пет точки преднина пред основния си конкурент, в случай че тази вечер победят.

Хърватия

Хърватите разполагат с най-добрия си отбор в тяхната история и това е без съмнение.  Лука Модрич е един от ключовите играчи на Реал Мадрид в центъра на терена, докато Иван Ракитич също има своите заслуги в съперниците на Реал, Барселона.

Освен това Иван Перишич, Марко Пиаца, Никола Калинич и Марко Рог имат огромни роли в съответните си отбори в Серия А, а Андрей Крамарич също е силен играч през този сезон в екипа на Хофенхайм.

Украйна

Обществеността в Украйна има големи очаквания от новото поколение, водена от бившата легенда на Милан – Андрий Шевченко.

Формирането на 4-5-1 с Ярослав Ракитский и Александър Кучър като централни защитници като защита на най-новите попълнения в отбора.

Йевхен Кономплянка и Андрий Йармоленко са ключовите фигури в средата на терена. По ирония на съдбата, основните проблеми на Шевченко изпъкват в предни позиции, тъй като отборът не разполага с хищници в последната третина.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG