Централ Коуст – Пърт Глори 31 Декември

Двубоят между Централ Коуст – Пърт Глори ще се проведе на 31 Декември (вторник) от 10:00 часа в среща от А Лига на Австралия. През този сезон нещата не се случват по план за Централ Коуст. Те се надяваха да отметнат още една разочароваща кампания зад гърба си, но изглежда, че това е същата стара история за страната.

Коефициентът за победа на Централ Коуст е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Коефициентът за победа на Пърт Глори е 1.80.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Централ Коуст – Пърт Глори: Двубой статистика

Milan Djuric е голмайстора на Сентрал Коуст с 4 гола. Бруно Форнароли има 5 гола за Пърт Глори ФК.
Giancarlo Gallifuoco има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Сентрал Коуст. Juande е с 4 за Пърт Глори ФК.
Пърт Глори ФК са в победна серия от 3 мача.

Централ Коуст – Пърт Глори: Прогноза

В победата си с 6:2 над Нюкасъл миналия уикенд, Пърт показа, че все още са податливи на отстъпване, а Централ Коуст постигнат средно по гол на мач през този сезон, така че прогнозираме, че и двата отбора ще отбележат в мача. Пърт трябва да победят удобно, а ние поддържаме победа за гостите. bet-bg

Футболни топ събития и Новини за А лига на Австралия от всички краища на света с bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 A League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG