Цибулкова срещу Квитова на финала в Ухан

Доминика Цибулкова (Слвк) ще играе срещу шампионката от 2014 г. Петра Квитова (Чех) във събота не преди 10:30 часа българско време във финала на тазгодишното издание на силната надпревара на твърди кортове в Ухан, Китай (WTA Premier 5). Квитова може да се похвали с четири победи в шест официални сблъсъка между двете.

Ставката за победа на Цибулкова в предстоящия дуел е 3.25, а шансовете на Квитова да ликува с второто си отличие в китайския град са оценени със ставка 1.36. Залози затова Цибулкова да спечели мача с 2-1 сета се приемат с коефициент 6.50.

Поставената под №10 в основната схема Доминика Цибулкова загуби първия сет в дуела си от 1/2-финалите срещу Светлана Кузнецова (Рус), но след здрава битка в продължение на повече от 2 часа и 30 мин. успя да изкове пълен обрат за 3-6 6-3 6-4, поздравявайки се с пети пореден успех над съперничката.

С достигането до петия си финал за сезона (2 спечелени) Цибулкова, носителка на общо шест WTA отличия на сингъл, си гарантира завръщане в топ 10 от следващата седмица, а освен това запази добри шансове за дебют във WTA финалите в Сингапур в края на кампанията.

Петра Квитова, №16 в WTA ранглистата, даде само три гейма на водещата румънска ракета и четвърта в схемата Симона Халеп, надвивайки я в отделните части с 6-1 6-2. 26-годишната представителка на Чехия достигна до първи финал за сезона, в който ще се опита да прибере 18-ти трофей в колекцията си.

Квитова има предимство в общия баланс срещу Цибулкова, но не познава успеха над съперничката от 2011 г. насам. Словачката ликува в последните им две срещи, а именно в Сидни 2013 (6-1 6-1) и в Индиън Уелс 2014 (6-3 6-2).

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за Тенис. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис от Bet365 Tenis

Бет БГ ком / Bet BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

 

Save