ЦСКА Москва – Арсенал bet365

Двубоят между ЦСКА Москва – Арсенал ще се проведе на 12 Април (четвъртък) от 22:05 часа в среща от Лига Европа. Арсенал е в силна позиция да стигне до полуфиналите на Лига Европа, тъй като те носят победа от 4-1 с тях в ЦСКА Москва във втория етап в четвъртък вечер.

Коефициентът за победа на ЦСКА Москва 3.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Арсенал e 2.05Вижте ТВ Програма за мача тук.

ЦСКА Москва – Арсенал: Двубой Статистика

Победата с 4: 1 в първия мач на съответната фигура е първата победа на Арсенал над ЦСКА в третата обща среща от статистиката.

Предишният беше в груповата фаза на Шампионската лига 2006/2007. ЦСКА спечели домакините с 1: 0 и удари Армията на лотария в Лондон.

Това е едва петата среща на Арсенал в Русия и те са без победа в последните четири мача, 1 равенство и 3 загуби.

ЦСКА има умерен рекорд срещу клубовете в английската Висша лига в собствения си заден двор, спечелил и изтеглил 2, загубил 5 от 9 мача.

ЦСКА Москва – Арсенал: Прогноза

Арсенал имаше достатъчно трудности да постигне резултати по пътя във вътрешната лига. Но техният далечен рекорд в лигата на Европа е траен. Четири победи от пет, с 10 гола, отбелязани до 3 допуснати, показват, че те са в добра форма.

Междувременно рекордът на ЦСКА в Европа е непоследователен, тъй като загуби 2 от 3-те си срещи в Шампионската лига и 1 от 2 в Лига Европа. Загубата с 4:1 в първата среща вече ги постави под налягане и можем да видим, че хората на Венгер още веднъж нападнаха милитарите.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com