ЦСКА Москва – Локомотив Москва 07 Октомври

Двубоят между ЦСКА Москва – Локомотив Москва ще се проведе на 07 октомври (неделя) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Първите две страни от предходния мандат на руската Премиер Лига ще се срещнат в голямо дерби в Москва в неделя следобед във VEB Arena.

Коефициентът за победа на ЦСКА Москва е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Локомотив Москва е 4.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ЦСКА Москва – Локомотив Москва: Двубой статистика

ЦСКА Москва нямат загуба в последните си 9 мача.
Никита Чернов има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на ЦСКА Москва. Dmitri Barinov е с 3 за Локомотив Москва.
По време на последните 17 срещи с ЦСКА Москва като домакин, ЦСКА Москва спечели 8 пъти, при 5 равенства и 4 победи за Локомотив Москва. Головата разлика е 24-14 в полза на ЦСКА Москва.

ЦСКА Москва – Локомотив Москва: Прогнози

ЦСКА не се справят добре в Шампионската лига само в края на мача. Те хванаха три победи и равенство в последните четири мача от Висшата лига, за да се изкачат на четвърто място след слаб старт на новия сезон. Главният треньор Виктор Гончаренко може да бъде развълнуван от отбранителните си усилия, тъй като Армейците допуснаха само един гол в последните четири национални срещи в лигата (в 1-1 срещу „Спартак Москва“).

Това не може да се каже за посетителите, които са пред разпад напоследък. Състезателите на Юри Семин допуснаха осем гола в последните четири мача. Когато добавим четири гола в два мача от Шампионската лига, това е достатъчно, че ЦСКА трябва да се считат за фаворити тук.

Домакинската победа е основният залог при коефициент от 2.00.

Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG