ЦСКА се нуждае от чудо като на „Парк де Пренс“ в Разград

„Левски да връща Наско Сираков по най-бързия начин“, призова Майкъла
Mачовете от предстоящия кръг в Първа професионална лига:Заложи bet365

Лудогорец – ЦСКА

„Много тежък мач за Лудогорец. Време е ЦСКА да спечели мач в Разград за първенство. Но за да стане това, на домакините не трябва да им върви в нищо, докато ЦСКА да има целия късмет на земята. Трябва да стане голяма изненада като на „Парк де Пренс“ преди 23 г. Беше отдавна и е време отново да станем свидетели на такова чудо. Не вярвам мачът с Арсенал да повлияе по някакъв начин на Лудогорец. Бразилците доказаха, че могат да играят в сгъстен цикъл срещу сериозни съперници. Очаквам обаче ЦСКА да измъкне равен“.
Прогноза: Х

Славия – Дунав

„Труден мач очаква Славия. „Белите“ не могат да си позволят да се дънят, защото могат да попаднат в зоната на здрача. Дунав обаче е много силен отбор, тактически и физически е подготвен отлично и ми прави страхотно впечатление. Освен това русенци вкараха три гола на Лудогорец, което за български тим е много трудна задача. Но очаквам Славия да победи, за да не изпадне в много сложна ситуация“.
Прогноза: 1

Локомотив (Пд) – Берое

„Това ще е първи мач за Едуард Ераносян начело на Локомотив Пловдив. С право призна, че в последния кръг отборът е победил ЦСКА с късмет. Даже беше с с огромен късмет. Това е първа среща за Ферарио Спасов начело на Берое като гост. Ще заложа на равенство в този двубой“.
Прогноза: Х

Монтана – Ботев

„Тежък мач за двата отбора. Монтана е в дъното на класирането и го очаква много важна среща, от която задължително трябва да вземе нещо. Ботев обаче е в подем, играе много силно като гост и да не забравяме, че Монтана е символичен домакин, което е от голямо значение в подобни срещи“.
Прогноза: 2

Верея – Локомотив (ГО)

„Нов много важен мач за Верея срещу директен съперник за оцеляване. Под ръководството на Иван Колев Локомотив Горна Оряховица се прероди и играе добър футбол. Видя се колко важно е всеки отбор да има отличен специалист, който е приеман от футболистите. Верея обаче е силен домакин и очаквам да спечели“.
Прогноза: 1

Нефтохимик – Пирин

„Равностоен мач. И тук ситуацията е същата като при Верея и Локомотив (ГО). Христо Янев успя да стабилизира бургазлии, докато при Пирин е ясно, че нито играчите, нито феновете искат Стефан Генов. Точно това ще бъде в основата на победата на Нефтохимик. Да не забравяме, че в подобни срещи домакинският фактор е от голямо значение“.
Прогноза: 1

Левски – Черно море

„Левски има да си връща на Черно море за Купата на България, но няма да се изненадам, ако Гонзо отново ги победи на „Герена“. Видя се, че с Елин Топузаков нещата не стават. Вече казах, че той е роден да бъде помощник, не е лидер. Левски, ако иска да спечели, да побърза с връщането на Наско Сираков. Има още няколко дни за това, а в този среща може да бъде ползван и като треньор. Това в рамките на шегата, разбира се. Но наистина Наско е човекът, който може да оправи „сините“. Не искам повече да коментирам Левски, има си ръководство, което знае най-добре. Все пак залагам на единица“.
Прогноза: 1 /gol.bg

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.