ЦСКА София – Ботев Пловдив 22 Февруари

Двубоят между ЦСКА София – Ботев Пловдив ще се проведе на 22 февруари (събота) от 16:30 часа в среща от Първа Лига на България. ЦСКА не е побеждавал в последните си 4 срещи. Али Сове е голмайстора на ЦСКА с 9 гола. Тодор Неделев има 7 гола за Ботев Пд. Ботев Пд са в серия от 4 поредни победи като гост.

Коефициентът за победа на ЦСКА София е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа нa Ботев Пловдив е 6.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ЦСКА София – Ботев Пловдив: Статистика и прогноза

ЦСКА не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Али Сове е голмайстора на ЦСКА с 9 гола. Тодор Неделев има 7 гола за Ботев Пд.
Ботев Пд са в серия от 4 поредни победи като гост.

Очакваме победа за домакините в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 First League можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и bet статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Разгледайте всичко промоции и вземи своя bet365 бонус.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / Bet-BG.com