ЦСКА-София взе еквадорец

Отборът на ЦСКА-София има ново попълнение. Това е крилото Кевин Меркадо.Ето какво съобщава сайтът на „червените“.
Армейци,Днес договор с ЦСКА за една година под наем от Гранада подписа Кевин Меркадо.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Кевин Меркадо много успехи и късмет с червения екип.

Кевин Меркадо е роден на 28.01.1995 в Гуякил (Еквадор). Играе като ляво крило. Кариерата му започва в местния Академия, а през 2011 е привлечен в еквадорския гранд ЛДУ Кито. Той е титуляр в националните отбори на Еквадор до 17 и 20 години, като с U17 се класира и играе на Световно първенство за юноши. През 2014 с изявите си Меркадо привлича вниманието на испанския елитен Гранада, който закупува правата му. Тимът от Ла Лига го преотстъпва последователно в аржентинската Примера дивисион на отборите на Годой Круз и Сармиенто. В аржентинския елит Кевин записва 37 мача, в които отбелязва 1 гол и се отчита с четири асистенции. През есента на 2016 той е върнат в Гранада и играе за дублиращия отбор.
bet365

 

bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.