ЦСКА-София пусна много важно съобщение до всички привърженици на тима

Ръководството на ЦСКА-София пусна много важно съобщение до всички привърженици на тима, които са решили да посетят гостуването на „червените“ в Лига Европа срещу Титоград. Момчетата на Добри Митов играят във вторник с черногорците, като те влизат в двубоя с преднина от четири гола след 4:0 в първия мач в София. Двубоят на градския стадион в Подгорица започва в 20:30 часа местно време (21:30 часа българско).

Ето и цялото съобщение на „червените“, публикувано

на сайта им:

Армейци,

Всички, които възнамеряват да посетят реванша с Титоград в Подгорица, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаят и спазват следните правила и препоръки. Двубоят ЦСКА – Титоград е във вторник (16 юли) от 20:30 местно време (21:30 българско) на Градски стадион „Подгорица“.

1. Билети за мача ще се продават ЕДИНСТВЕНО НА ОПРЕДЕЛЕНА КАСА в града с адрес и локация:

2. Касата ще работи САМО от 12:00 до 19:00ч местно време. Цената на билетите за гостуващите фенове е 10 евро и може да бъде заплатена директно в европейската валута. Българските привърженици ще бъдат настанени на трибуната зад едната врата- „South Side – Sector A“ на „City Stadium Podgorica“. Вратите на стадиона ще бъдат отворени след 19:00 часа.

3. БИЛЕТИ НЯМА ДА СЕ ПРОДАВАТ НА СТАДИОНА, А САМО НА ПОСОЧЕНАТА КАСА!!! Полицията ще допуска на стадиона в определения сектор единствено фенове, които ИМАТ ЗАКУПЕН БИЛЕТ за срещата.

Призоваваме Ви да си направите нужната организация и да планирате пътуването така, че навреме да се сдобиете с пропуски. Един човек може да купи билети за всички от автобуса или приятелите си, като на място ще му бъде поискан за копиране неговия документ за самоличност.

4. Призоваваме Ви също така да спазвате законите и установения ред на Черна гора и нейните институции. Да не влизате в конфронтации с местни запалянковци! По-горните правила са наложени и ще бъдат стриктно изпълнявани от полицията и е хубаво да улесните нещата като навреме пристигнете в Подгорица, веднага се подсигурите с билет и си гарантирате достъпа до съоръжението. Предполага се, че ще има обичайните проверки да не се внасят забранени и опасни вещи, знамена и транспаранти с некоректно съдържание, да не се злоупотребява с алкохол и т.н, което също трябва да се има предвид. Благодарим Ви за разбирането! Вярваме, че феновете на ЦСКА отново ще демонстрират европейско поведение, с което миналото лято очароваха УЕФА и жителите на Рига, Виена и Копенхаген! Вярваме, че ни очакват вълнуващи мигове с любимия отбор!

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.