Чарлтън – Бирмингам 14 Септември

Двубоят между Чарлтън – Бирмингам ще се проведе на 14 Септември (събота) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Изненадващият тласък на Чарлтън за промоция може да продължи и в събота, след среща с второ класираните домакини от Бирмингам. 

Коефициентът за победа на Чарлтън е 2.30Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Бирмингам е 3.20Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Чарлтън – Бирмингам: Двубой Статистика

Статистиката на Чарлтън като домакин този сезон: 2-1-0.
Бирмингам са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Дарън Пратли има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Чарлтън. Иван Сунжич е с 3 за Бирмингам.

Чарлтън – Бирмингам: Прогноза

Тук поддържаме победа за Чарлтън. „Сините“ вкараха в последните си четири пътувания до Долината, докато в два от трите мача на домакините тук се вижда, че и двата отбора отбелязват гол. Addicks направиха достатъчно, за да преодолеят линията в игрите, така че ние очакваме те да си осигурят победа и да бъдем свидетели на мач с над 2.5 гола. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com