Челси – Арсенал bet365

Двубоят между Челси – Арсенал ще се проведе на 10 януари (сряда) от 22:00 часа в среща от Купата на Лигата на Англия. Мениджърът на Челси Антонио Конте потвърди, че ще може да разчита на плеймейкъра Еден Азар в домакинството на Арсенал от 1/2-финалите на Купата на лигата в сряда. 

Коефициентът за победа на Челси е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Арсенал да победят се приемат със ставка 5.00.

Азар се контузи по време на двубоя с „топчиите“ на 3-ти януари от Висшата лига, завършил при резултат 2:2. Той не взе участие в следващия мач на своя тим срещу Норич (0:0) миналата събота.

„Азар е в добро физическо състояние. Той се възстанови след лека травма и може да играе срещу Арсенал. Никой друг няма проблеми. За Баркли е още рано да играе, но ние сме щастливи. Че той е в добра форма и вече е започна да тренира с нас. Той е страхотен човек и показа голямо желание да работи и да ни помогне“, коментира Конте.

Челси няма победа в последните си четири мача с Арсенал. Но и няма загуба от „артилеристите“ на домашен терен от октомври 2011 година.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Купата на Лигата на Англия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG