Челси – Арсенал сряда 29 Май

Двубоят между Челси – Арсенал ще се проведе на 29 Май (сряда) от 22:00 часа в среща от финала на Лига Европа. След като започна толкова силно сезона, Челси изглеждаше като клуб в криза по време на тъмните зимни месеци. Поредица от лоши резултати постави Маурицио Сарри под нарастващ натиск.

Коефициентът за победа на Челси е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на е Арсенал 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Арсенал: Статистика Н2Н

Челси нямат загуба в последните си 8 мача.
Арсенал нямат загуба в последните си 4 мача.
По време на последните 29 срещи с Челси като домакин, Челси спечели 12 пъти, при 9 равенства и 8 победи за Арсенал. Головата разлика е 44-35 в полза на Челси.

Челси – Арсенал: Прогноза

Едно нещо, което не може да бъде пренебрегнато, е защитният рекорд на Арсенал далеч от емирствата. Стрелците са допуснали 31 гола в последните си 18 гостувания и в комбинация с високата си атакуваща сила, това е довело до някои много забавни мачове. Всъщност 20 от 27-те им състезателни мачове през този сезон завършиха с най-малко три гола.

Челси също участват в срещи с високи резултати, като седем от последните им 10 мача в Лига Европа имат поне три гола. Комбинирайте това с факта, че пет от последните седем финала на Лига Европа също са с висок резултат, подкрепата за над 2.5 гола тук, заедно с домакинска победа изглежда страхотно. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com